Ratter (2015) Online Subtitrat HD

Vezi filmul online Ratter (2015) online subtitrat cu Calitate Full HD si subtitrare in romana. Emma, o absolventă de liceu care locuieşte singură în New York, este urmărită de cineva care reuşeşte să aibă acces la toată tehnologia din jurul ei – laptop, telefon mobil şi alte dispozitive conectate la internet. Obsesia hacker-ului urmăritor creşte pe măsură ce acesta începe să înregistreze discuţiile personale şi cele mai intime momente din viaţa reală a Emmei, ajungând chiar şi să-i şteargă anumite fotografii deranjante pentru el de pe site-urile de socializare. Însă când mulţumirea de a privi totul online nu mai este suficientă, situaţia atinge cote cât se poate de periculoase şi înspăimântătoare odată ce obsedatul renunţă la urmărirea cibernetică şi trece la hărţuirea cât se poate de concretă din viaţa reală.
Întâlni Emma, o frumoasă tânără student care tocmai a trecut de la Midwest la New York, încântați să fie pe cont propriu în oraș mare.
Dar atunci când un urmăritor hacks în dispozitivele sale, el distruge iluzii ale vieții private Emma și ea descoperă cât de fragilă poate fi sentimentul nostru de securitate.
Ashley Benson joaca in thriller-ul psihologic revolutionara care explorează o lume în care camerele de luat vederi sunt întotdeauna la și se uită cineva mereu.
Urmareste online filmul Ratter (2015) online subtitrat


Ratter (2015) online subtitrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *