Manhattan Night (2016) online subtitrat

Vezi filmul online Manhattan Night (2016) online subtitrat cu Calitate Full HD si subtitrare in romana. Porter Wren (Adrien Brody) este un reporter cronicar ce lucrează pentru un ziar din New York City. El este un jurnalist popular și poveștile sale sunt citite pe scară largă. Wren știe cum să asculte oamenii și acolo sunt oameni care au nevoie doar să vorbească, mai ales cu el. El participă la o petrecere după muncă găzduită de patronul publicației, Porter ajunge sa o cunoască la petrecere pe văduva Caroline Crowley (Yvonne Strahovski).
D-na Crowley explica ca trupul lui Crowley a fost descoperit într-o clădire sigilată, care era pe cale să fie demolată. Nimeni nu a putut să-și da seama cum a ajuns corpul acolo.
Caroline îl invită la apartamentul ei pentru ai prezenta rapoartele poliției confidențiale legate de moartea soțului ei. Ea vrea Porter să investigheze crima și ca stimulent ea îl seduce, chiar dacă el este căsătorit cu copii. Ceea ce urmează este o poveste încurcată de sex, crimă și șantaj.
Urmareste online filmul Manhattan Night (2016) online subtitrat


Manhattan Night (2016) online subtitrat.


Server 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *