High-Rise (2016) online subtitrat

Vezi filmul online High-Rise (2016) online subtitrat cu Calitate Full HD si subtitrare in romana. După moartea surorii sale, Dr. Robert Laing (Tom Hiddleston) se mută într-un apartament de la etajul 25 al unui zgârie-nori de lux construit de stimatul arhitect Anthony Royal (Jeremy Irons). Complexul de apartamente le oferă chiriaşilor toate condiţiile posibile şi luxul de care au nevoie în viaţa modernă: piscine, şcoli, un supermarket, un restaurant şi lifturi de mare viteză. Datorită acestor lucruri, chiriaşii au puţine motive pentru care să dorească să plece din clădire, iar ocupaţii săi (format în principal din oameni de afaceri de succes şi figuri publice) devin tot mai izolaţi de lumea de afară.
Nu trece mult până ce tensiunile încep să apară între ei şi să se formeze anumite straturi sociale: cei mai bogaţi dintre toţi care locuiesc la etajele superioare, cei care lucrează pentru bogaţi şi câştigă la rândul lor sume suficient de mari încât să-şi permită o viaţă fără griji şi locuiesc la etajele din mijloc, şi cei mai puţin bogaţi care ocupă etajele de jos. După o întâlnire cu asistenta lui Royal, Charlotte Melville (Sienna Miller), Laing se duce la o petrecere din apartamentul ei aflat exact deasupra celui al său.
În dimineaţa următoare, el este invitat să-l întâlnească pe Royal însuşi, care îl invită la rândul său la o petrecere organizată de soţia lui, Ann. Ann glumeşte pe seama ţinutei vestimentare a lui Laing şi este dat afară de la petrecere de bodyguardul lui Royal. În drum spre casă, o pană de curent îl face pe Laing să rămână blocat în lift, iar apoi o serie de alte defecţiuni încep să se producă. Treptat, viaţa lui Laing din această clădire începe să se deterioreze tot mai mult.
Urmareste online filmul High-Rise (2016)online subtitrat


High-Rise (2016) online subtitrat.


Server 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *